- MG Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Konular
- 0
Bot Kontrol Sistemi Nedir ?
Herkesin muzdarip olduğu bir sorundur ve hiçbir hile koruma buna engel olamıyor. Tüm hileleri engellesenizde bot engellenmiyor. Peki bot nerelerde kullanılıyor ve en çok zararı nerde görüyoruz diye düşünüp bu questi hazırladım
Çalışma Sistemi ?
Bot Kontrol Sistemini normal de ben 3 farklı planda yaptım bu sadece bir tanesi ve ismi de BotKontrolMetinBoss
yani metin ve boss kesimi yapan botlar için hazırlandı. diğerlerini rağmet olursa paylaşırım herhalde
Peki MetinBoss nasıl çalışıyor:
metin veya boss kesildiğinde sistem belirli bir arka arkaya combo yapma hakkı sunuyor ve bu hak bittiğinde ekrana
oyunda olup olmadığını soran bir pencere açılıyor 30 sn sürede soruya evet veya hayır denilmez ise oyundan atılıyor ve metin2 komple kapanıyor.. evet demek ile hayır demek arasında bir fark yok önemli olan oyuncunun soruya cevap vermesi.
Kurulumu anlatmaya gerek yok sanırım Smile
Not: Sitemi Aktif Ve Deaktif şeklinde çalışır yani sistemi okutup illa kullanma zorunluluğu yok.
GM karakter ile oyun içinden:
Aktif Etmek İçin: /e bot_kontrol_bm 1
Deaktif Etmek İçin: /e bot_kontrol_bm 0
Sistem 34k fileste sorunsuz ve hatasız şekilde çalışmıs 400 userde denenmiştir. 40k da aynı şekilde çalışacaktır. fonksiyon dosyası questlib.lua da nbeslendiği için sıkıntı çıkmayacaktır.
Herkesin muzdarip olduğu bir sorundur ve hiçbir hile koruma buna engel olamıyor. Tüm hileleri engellesenizde bot engellenmiyor. Peki bot nerelerde kullanılıyor ve en çok zararı nerde görüyoruz diye düşünüp bu questi hazırladım
Çalışma Sistemi ?
Bot Kontrol Sistemini normal de ben 3 farklı planda yaptım bu sadece bir tanesi ve ismi de BotKontrolMetinBoss
yani metin ve boss kesimi yapan botlar için hazırlandı. diğerlerini rağmet olursa paylaşırım herhalde
Peki MetinBoss nasıl çalışıyor:
metin veya boss kesildiğinde sistem belirli bir arka arkaya combo yapma hakkı sunuyor ve bu hak bittiğinde ekrana
oyunda olup olmadığını soran bir pencere açılıyor 30 sn sürede soruya evet veya hayır denilmez ise oyundan atılıyor ve metin2 komple kapanıyor.. evet demek ile hayır demek arasında bir fark yok önemli olan oyuncunun soruya cevap vermesi.
C++:
quest BotKontrolMetinBoss begin
state start begin
when login with pc._get_level() > 1 and game.get_event_flag("bot_kontrol_bm") == 1 begin
pc.setqf("bossmetinsayisi",0)
chat("Boss Metin Bot Kontrol Aktif")
end
when 8001.kill or
8002.kill or
8003.kill or
8004.kill or
8005.kill or
8006.kill or
8007.kill or
8008.kill or
8009.kill or
8010.kill or
8011.kill or
8012.kill or
8013.kill or
8014.kill or
8024.kill or
8025.kill or
8026.kill or
8027.kill or
2206.kill or
1901.kill or
1306.kill or
2191.kill or
692.kill or
534.kill or
533.kill with game.get_event_flag("bot_kontrol_bm") == 1 begin
local MLimit = number(1,10) -- Her login olmada rast gele 1 ile 7 arasında arka arkaya metin kesmeye izin verir
if( pc.getqf("bossmetinsayisi") >= MLimit ) then
local oyuncu = pc.get_vid()
local name = pc.get_name()
local dogrulama = bot_sor(oyuncu,"Bot Kontrol Boss Metin Oyunda Mısın..?",30)
if ( dogrulama == 2 ) then
command("quit")
else
if( dogrulama == 0 ) then
chat("Şakacı Çocuk :)")
end
chat("Bot Kontrol Boss Metin: Soruya Cevap Verildi Devam Edebilirsin")
end
else
pc.setqf("bossmetinsayisi",pc.getqf("bossmetinsayisi")+1)
end ---combo if sonu
end ---kill begin sonu
when logout begin
end
end
endNot: Sitemi Aktif Ve Deaktif şeklinde çalışır yani sistemi okutup illa kullanma zorunluluğu yok.
GM karakter ile oyun içinden:
Aktif Etmek İçin: /e bot_kontrol_bm 1
Deaktif Etmek İçin: /e bot_kontrol_bm 0
Sistem 34k fileste sorunsuz ve hatasız şekilde çalışmıs 400 userde denenmiştir. 40k da aynı şekilde çalışacaktır. fonksiyon dosyası questlib.lua da nbeslendiği için sıkıntı çıkmayacaktır.