Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DuyuruMetin2 Pvp Serverler l Server Tanıtım Bölüm Kuralları
Açıklayıcı Başlık Kullanın: "GM aranıyor" veya "Ekibe katılmak istiyorum" gibi genel başlıklar yerine detaylı ve özgün başlıklar kullanın. Örnek:
[GM Alımı] XYZ Metin2 - Deneyimli Takım Arkadaşları Aranıyor
[Başvuru] Tecrübeli GM olarak ekibinize katılmak istiyorum
GM lazım acil!!
İlanlarda Detaylı Bilgi Verin:
Sunucu Adı: (Varsa)
Pozisyon: (GM, Destek, Kodlayıcı vb.)
Aranan Özellikler: (Deneyim, yaş, yetkinlik vb.)
İletişim Bilgileri: (Discord, e-posta veya forum mesaj kutusu)
Görev Tanımı: (GM'nin veya ekibe alınacak kişinin ne yapması gerektiği)
2. Başvuru Yapma ve Yorum Kuralları
Saygılı ve Ciddi Olun: İlanlara başvuru yaparken ciddi olun, gereksiz mesajlardan kaçının.
Başvurular Detaylı Olmalıdır: "Ben GM olmak istiyorum" gibi mesajlar yerine tecrübenizi ve neden ekibe katılmak istediğinizi açıklayın.
Flood ve Spam Yapmayın: Aynı mesajı tekrar tekrar göndermek yasaktır.
Gereksiz Yorumlardan Kaçının: "Bu server kötü", "Beni alın pls" gibi alakasız mesajlar yasaktır.
3. Dolandırıcılık ve Yanıltıcı Bilgiler Yasaktır
Gerçek Olmayan İlanlar Açmak Yasaktır: Açılmamış veya aktif olmayan sunucular adına sahte ilanlar oluşturmak yasaktır.
Dolandırıcılık Girişimleri Yasaktır: Kullanıcılardan hesap bilgisi, ödeme veya özel bilgi isteyen ilanlar anında silinir ve ilgili kişi yasaklanır.
Başkasının Kimliği ile Başvuru Yapmak Yasaktır: Sahte kimlikler kullanarak başvuru yapmak veya kendini farklı biri gibi tanıtmak yasaktır.
4. Reklam, Satış ve Dış Link Kuralları
İlanlar İçin Link Kısaltma Servisleri Kullanılamaz: Adfly, bit.ly gibi link kısaltma servisleri yasaktır.
Sadece İlgili Sunucular ve Ekipler İçin İlan Açılabilir: Kendi serverınızı tanıtmak için bu bölümü kullanmak yasaktır.
Kendi Sunucunuza GM Arıyorsanız, İletişim Bilgilerinizi Açıkça Belirtin: Discord, e-posta veya forum içi mesaj yolu ile iletişim seçeneği sunmalısınız.
5. Moderasyon ve Yaptırımlar
Kurallara uymayan üyeler uyarılacak, ihlaller devam ederse forumdan uzaklaştırılacaktır.
Sahte ilanlar veya dolandırıcılık amacı taşıyan içerikler paylaşan kullanıcılar süresiz yasaklanacaktır.
Forum yöneticileri, gerekli gördüğü durumlarda konuları düzenleme veya silme hakkına sahiptir.