Duyuru Metin2 Pvp Serverler l Server Tanıtım Bölüm Kuralları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CPU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CPU

ff
MG Yaşı
1 Yıl 3 Ay 11 Gün
Konular
67
Web sitesi
metin2games.com.tr

1. Konu Açma ve İlan Paylaşımı Kuralları

• Açıklayıcı Başlık Kullanın: "GM aranıyor" veya "Ekibe katılmak istiyorum" gibi genel başlıklar yerine detaylı ve özgün başlıklar kullanın.
    Örnek:
    • ✅ [GM Alımı] XYZ Metin2 - Deneyimli Takım Arkadaşları Aranıyor
    • ✅ [Başvuru] Tecrübeli GM olarak ekibinize katılmak istiyorum
    • ❌ GM lazım acil!!
  • İlanlarda Detaylı Bilgi Verin:
    • Sunucu Adı: (Varsa)
    • Pozisyon: (GM, Destek, Kodlayıcı vb.)
    • Aranan Özellikler: (Deneyim, yaş, yetkinlik vb.)
    • İletişim Bilgileri: (Discord, e-posta veya forum mesaj kutusu)
    • Görev Tanımı: (GM'nin veya ekibe alınacak kişinin ne yapması gerektiği)

2. Başvuru Yapma ve Yorum Kuralları

• Saygılı ve Ciddi Olun: İlanlara başvuru yaparken ciddi olun, gereksiz mesajlardan kaçının.
  • Başvurular Detaylı Olmalıdır: "Ben GM olmak istiyorum" gibi mesajlar yerine tecrübenizi ve neden ekibe katılmak istediğinizi açıklayın.
  • Flood ve Spam Yapmayın: Aynı mesajı tekrar tekrar göndermek yasaktır.
  • Gereksiz Yorumlardan Kaçının: "Bu server kötü", "Beni alın pls" gibi alakasız mesajlar yasaktır.

3. Dolandırıcılık ve Yanıltıcı Bilgiler Yasaktır

• Gerçek Olmayan İlanlar Açmak Yasaktır: Açılmamış veya aktif olmayan sunucular adına sahte ilanlar oluşturmak yasaktır.
  • Dolandırıcılık Girişimleri Yasaktır: Kullanıcılardan hesap bilgisi, ödeme veya özel bilgi isteyen ilanlar anında silinir ve ilgili kişi yasaklanır.
  • Başkasının Kimliği ile Başvuru Yapmak Yasaktır: Sahte kimlikler kullanarak başvuru yapmak veya kendini farklı biri gibi tanıtmak yasaktır.

4. Reklam, Satış ve Dış Link Kuralları

• İlanlar İçin Link Kısaltma Servisleri Kullanılamaz: Adfly, bit.ly gibi link kısaltma servisleri yasaktır.
  • Sadece İlgili Sunucular ve Ekipler İçin İlan Açılabilir: Kendi serverınızı tanıtmak için bu bölümü kullanmak yasaktır.
  • Kendi Sunucunuza GM Arıyorsanız, İletişim Bilgilerinizi Açıkça Belirtin: Discord, e-posta veya forum içi mesaj yolu ile iletişim seçeneği sunmalısınız.

5. Moderasyon ve Yaptırımlar

• Kurallara uymayan üyeler uyarılacak, ihlaller devam ederse forumdan uzaklaştırılacaktır.
  • Sahte ilanlar veya dolandırıcılık amacı taşıyan içerikler paylaşan kullanıcılar süresiz yasaklanacaktır.
  • Forum yöneticileri, gerekli gördüğü durumlarda konuları düzenleme veya silme hakkına sahiptir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri