Metin2 Şebnem Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hopepy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MG Yaşı
1 Yıl 3 Ay 11 Gün
Konular
0
Metin2 Şebnem Nasıl Yapılır?
Şebnem'in yapımı oyun içinde basittir; Baek-Go NPC'sine giderek verilen tariflere uygun itemleri koyarak üretim yapılabilir.

Metin2 Şebnem Tarifleri

Pembe Şebnem
20 Sim-Suyu + 10 Boş Şişe ile üretim yapılır. Üretilen şebnemin süresi kadar Delici Vuruş gücü sağlar.

Kırmızı Şebnem
20 Dok-Suyu + 10 Boş Şişe ile üretim yapılır. Üretilen şebnemin süresi kadar Kritik Vuruş gücü sağlar.

Mavi Şebnem
20 Zin-Suyu + 10 Boş Şişe ile üretim yapılır. Üretilen şebnemin süresi kadar Saldırı gücü sağlar.

Beyaz Şebnem
20 Sambo-Suyu + 10 Boş Şişe ile üretim yapılır. Üretilen şebnemin süresi kadar Savunma sağlar.

Yeşil Şebnem
20 Mong Suyu + 10 Boş Şişe ile üretim yapılır. Üretilen şebnemin süresi kadar Büyü savunması sağlar.

Sarı Şebnem
20 Hwal-Suyu + 10 Boş şişe ile üretim yapılır. Üretilen şebnemin süresi kadar Saldırı hızı sağlar.

Metin2 Su Nasıl Üretilir?

Sim-Suyu
32. seviyeden itibaren Leylak + Şeftali Çiçegi Suyu ile üretilir. Sim-Suyunun özelliği ise Daha iyi hedef almayı sağlar.

Dok-Suyu
36. seviyeden itibaren Leylak + Çançiçeği Suyu ile üretilir. Dok-Suyu özelliği ise Kritik vuruş şansını artırır.

Bo-Suyu
44. seviyeden itibaren Tue Mantarı + 100 Kaki çiçegi suyu ile üretilir. Bo-Suyu özelliği ise Anında 100 Sp geri getirir.

Yöng Suyu
44. seviyeden itibaren Tue Mantarı + 100 Gango kökü suyu ile üretilir. Yöng Suyu özelliği ise Anında 100 Hp geri getirir.

Zin Suyu
46. seviyeden itibaren Alp Gülü + Sim-Suyu ile üretilir. Zin Suyu özelliği ise 3 dakikalığına +50 saldırı gücü sağlar.

SamBo-Suyu
48. seviyeden itibaren Alp Gülü + Dok-Suyu ile üretilir. SamBo-Suyu özelliği ise 3 dakikalığına +70 savunma sağlar.

Hwal-Suyu
52. seviyeden itibaren Dut + 100 Yöng Suyu ile üretilir. Hwal-Suyu özelliği ise 3 dakikalığına +3 saldırı hızı sağlar.

Mong Suyu
50. seviyeden itibaren Dut + Bo Suyu ile üretilir. Mong Suyu özelliği ise 3 dakika boyunca şeytani büyülere karşı koruma sağlar.

Şeftali Çiçeği Suyu
16. seviyeden itibaren şeftali çiçeğinden üretilir. Şeftali Çiçeği Suyu özelliği ise 3 dakika için +15 hareket hızı sağlar.

Çançiçeği Suyu
20. seviyeden itibaren çançiçeğinden üretilir. Çançiçeği Suyu özelliği ise 3 dakika için +5 güç sağlar.

Gango Kökü Suyu
28. seviyeden itibaren gango kökünden üretilir. Gango Kökü Suyu özelliği ise Anında 50 HP geri getirir.

Kaki Çiçeği Suyu
24. seviyeden itibaren kaki çiçeğinden üretilir. Kaki Çiçeği Suyu özelliği ise Anında 50 SP geri getirir.

Geri