13 Şub 2025 Yöneticiler #1 esin41 MG Yaşı 1 Yıl 3 Ay 1 Gün Katılım 1 Ocak 2025 Konular 0 Mesajlar 353 Tepkime puanı 388 Puan 53 Mor renkli sivilcelerin oluşum nedenlerini videoda açıkladım. Peki bu mor renkli sivilceler için hangi içerikler kullanılabilir? Salisilik asit kullanılabilir. Böylelikle gözeneklerin tıkanıklıkları açılır ve iltihap azalır. Bir diğer içerik ise benzoil peroksit olabilir. Benzoil peroksit, bakterileri yok ederek enfeksiyonu kontrol altına alır ve sivilceleri küçültür. Niacinamide gibi içerikler de kullanılarak renk değişiklikleri hafifletilebilir. Bu tarz bir sivilcelenme yaşıyorsanız en kısa zamanda dermatoloğunuza danışmanızda fayda vardır. Daha fazlası için takipte kalın! Ekli dosyayı görüntüle Mor Renkli Sivilceler! Mor renkli sivilcelerin oluşum nedenlerini videoda açıkladım. Peki bu m...mp4
Mor renkli sivilcelerin oluşum nedenlerini videoda açıkladım. Peki bu mor renkli sivilceler için hangi içerikler kullanılabilir? Salisilik asit kullanılabilir. Böylelikle gözeneklerin tıkanıklıkları açılır ve iltihap azalır. Bir diğer içerik ise benzoil peroksit olabilir. Benzoil peroksit, bakterileri yok ederek enfeksiyonu kontrol altına alır ve sivilceleri küçültür. Niacinamide gibi içerikler de kullanılarak renk değişiklikleri hafifletilebilir. Bu tarz bir sivilcelenme yaşıyorsanız en kısa zamanda dermatoloğunuza danışmanızda fayda vardır. Daha fazlası için takipte kalın! Ekli dosyayı görüntüle Mor Renkli Sivilceler! Mor renkli sivilcelerin oluşum nedenlerini videoda açıkladım. Peki bu m...mp4
13 Şub 2025 #2 fellix MG Yaşı 1 Yıl 1 Ay 21 Gün Katılım 9 Şub 2025 Konular 0 Mesajlar 102 Tepkime puanı 1 Puan 18 Konum İstanbul esin41' Alıntı: Mor renkli sivilcelerin oluşum nedenlerini videoda açıkladım. Peki bu mor renkli sivilceler için hangi içerikler kullanılabilir? Salisilik asit kullanılabilir. Böylelikle gözeneklerin tıkanıklıkları açılır ve iltihap azalır. Bir diğer içerik ise benzoil peroksit olabilir. Benzoil peroksit, bakterileri yok ederek enfeksiyonu kontrol altına alır ve sivilceleri küçültür. Niacinamide gibi içerikler de kullanılarak renk değişiklikleri hafifletilebilir. Bu tarz bir sivilcelenme yaşıyorsanız en kısa zamanda dermatoloğunuza danışmanızda fayda vardır. Daha fazlası için takipte kalın! Ekli dosyayı görüntüle 1129 Genişletmek için tıkla ...
esin41' Alıntı: Mor renkli sivilcelerin oluşum nedenlerini videoda açıkladım. Peki bu mor renkli sivilceler için hangi içerikler kullanılabilir? Salisilik asit kullanılabilir. Böylelikle gözeneklerin tıkanıklıkları açılır ve iltihap azalır. Bir diğer içerik ise benzoil peroksit olabilir. Benzoil peroksit, bakterileri yok ederek enfeksiyonu kontrol altına alır ve sivilceleri küçültür. Niacinamide gibi içerikler de kullanılarak renk değişiklikleri hafifletilebilir. Bu tarz bir sivilcelenme yaşıyorsanız en kısa zamanda dermatoloğunuza danışmanızda fayda vardır. Daha fazlası için takipte kalın! Ekli dosyayı görüntüle 1129 Genişletmek için tıkla ...