- MG Yaşı
- 1 Ay 14 Gün
- Konular
- 30
1) Yeni Hesap Oluştuma:
Alttaki linki tıklayarak oyun için bir hesap oluşturacaksınız
Not: Bu mail gelen kutunuzda görünmüyorsa önemsiz posta klasörünü kontrol edin. ( önemsiz posta / spam / junk mail... vs )
Eger bu aşamaya kadar bir sorun olmadıysa " Kayıt Tamamlandı " yazısını göreceksiniz...
2) Oyunu Bilgisayarınıza İndirme:
Alttaki likne tıklayarak oyun kurulumu dosyasını indireceginiz sayfaya baglanabilirsiniz. Açılan sayfada " Metin2 Yükleme - Sunucu 1 " linkini göreceksiniz.
Dosyayı masaüstüne kaydet diyerek indirme işleminin bitmesini bekleyin.
Not: Oyun sadece Windows işletim sistemi ile çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Şu an için alternatif işletim sistemlerinde Metin2 Client programı çalışmamaktadır.
3) Oyunun Kurulumu:
Masaüstüne kaydettiginiz dosyayı çift tıklayın. Alttaki görüntüde oldugu gibi kurulum başlayacaktır.
Alttaki linki tıklayarak oyun için bir hesap oluşturacaksınız
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- Hesap adınız: Oyuna giriş adınızdır. (Oyundaki görünecek adınız degil...)
- Giriş şifreniz: Oyuna giriş için kullanacagınız şifredir.
- İletişim mail adresi: Kayıt işlemi bittiginde size bir onay maili gelir. Bu nedenle dagru bir adres belirtin.
- METIN2 oyununun kullanimi ile ilgili genel sartlar ve durumlar. Her oyuncunun bilmesi ve kabul etmesi gerekir.
- Formu doldurduktan sonra kaydol butonuna basarak işlemi tamamlayın...
Not: Bu mail gelen kutunuzda görünmüyorsa önemsiz posta klasörünü kontrol edin. ( önemsiz posta / spam / junk mail... vs )
Eger bu aşamaya kadar bir sorun olmadıysa " Kayıt Tamamlandı " yazısını göreceksiniz...
2) Oyunu Bilgisayarınıza İndirme:
Alttaki likne tıklayarak oyun kurulumu dosyasını indireceginiz sayfaya baglanabilirsiniz. Açılan sayfada " Metin2 Yükleme - Sunucu 1 " linkini göreceksiniz.
Dosyayı masaüstüne kaydet diyerek indirme işleminin bitmesini bekleyin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Not: Oyun sadece Windows işletim sistemi ile çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Şu an için alternatif işletim sistemlerinde Metin2 Client programı çalışmamaktadır.
3) Oyunun Kurulumu:

Masaüstüne kaydettiginiz dosyayı çift tıklayın. Alttaki görüntüde oldugu gibi kurulum başlayacaktır.